Oscar!

Publicerat: 2012-03-31 | 19:34:10 i Fotobomb!


Lördag

Publicerat: 2012-03-31 | 15:39:47 i Random stuff
Jag vet, fantasifull rubrik! Skyller på att jag är aptrött. Idag ska jag väll inte göra någonting speciellt, är ju ensam hemma och passar hund.
I morgon så är det Palmsöndag så då måste jag bege mig till kyrkan för att medverka i gudstjänsten. Alla i konfa gruppen måste vara där, Vi ka sjunga, spela en pytteliten teater och dessutom ska jag och Rebecka läsa en bön inför hela kyrkan. Hoppas bara att all går som det är tänkt, man vill ju inte göra bort sig! Fast jag tycker lite synd om Rebecka, i "pjäsen" ska Maria (Rebecka) torka Jesus (mina) fötter med sitt hår!! Kan inte vara speciellt kul.
Aja, nu ska jag fortsätta läsa och sedan blir det att gå ut med Oscar (hunden)

Det var ett tag sen...

Styrkepass

Publicerat: 2012-03-29 | 12:40:21 i Random stuff

Har precis haft gympa där vi skulle göra ett eget styrkepass. Man känner sig ju skit grym när man i alla fall försökt att skaffa sig lite muskler.
Stranden 2012 here I come!!
Haha, nej träning är inte min grej! Jag sitter mycket hellre vid min gitarr och mitt piano och sjunger än träna på gymmet. Men sen är man ju svag som en räka också.


Varmkorv!

Publicerat: 2012-03-27 | 21:00:10 i Random stuff

Har precis suttit och ätit grillad varmkorv som ett ytterligare tecken på sommaren.
Idag har jag varit i skolan (ovanligt va?) och gjort ingenting speciellt, efter det så var det bara att springa hem, äta och sedan cykla som en idiot på min 56 år gamla cykel till konfan. Där inser man att man inte kan ta ledigt på Fredag för att hälsa på Angelica i Göteborg utan jag tvingas med till Råda för att tävla mot råda konfirmanderna i något som säkert ska likna ett OS i lekar eller något liknande...
Känner hur taggad jag är *host*
Aja, nu timar vi snart en dejt med kudden så att jag kan ligga och läsa en stund ;)

Bilden är på


Photo time!

Publicerat: 2012-03-26 | 19:52:46 i Fotobomb!
Tyckte det var dags för lite bilder, jag är den blonda tjejen ;)
Alla är tagna i går.

Nya tider

Publicerat: 2012-03-26 | 09:55:15 i Allmänt
Nu har man lämnat Devote.se och börjat blogga här istället, känns väll helt okej hittills. Min blogg kommer att innehålla en hel del bilder, mode, vardag och lite smått och gott. Hoppas att jag lär mig hur man gör olika kategorier bara, har för tillfället ingen aning....
Sitter just nu i skolan och väntar på matten, våran träslöjd blev inställd så alla sitter med sina Ipads som vi fått av skolan. Längtar bara ut här i från!!! Det är ju sommar och varmt ute! Vill sitta på altanen och läsa en bok, vill gå runt i klänning och shorts igen. Sommaren 2012 here I come!
Det går inte ladda upp någon bild just nu, men ni får räkna med det framöver ;)

Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2012-03-26 | 09:17:45 i Allmänt


RSS 2.0